Logovanje - uputstvo

Poštovani korisnici, da biste ušli na "Berzu Usluga" potrebno je da se ulogujete na taj način što će te, u zavisnosti od tipa članstva (da li ste korisnik ili davalac usluge) upisati u prazna polja vaše korisničko ime i lozinku koja vam je dodeljena prilikom registracije. Za slučaj da ste zaboravili lozinku kliknite na zadato mesto ili nam se obratite putem korisničkog servisa.

Login Info

Svim posetiocima koji nisu registrovani, a želeli bi da se registruju ili saznaju više o berzi i celom projektu, preporučujemo da detaljno prouče sva data objašnjenja na sajtu ili jednostavno kliknu ovde za više informacija.

Molimo Vas da u toku poslovanja na berzi ne koristite nedozvoljena sredstva (npr.dizanje sopstvenog rejtinga upućujuci sami sebi ponudu) jer će svaki takav pokušaj biti zabeležen i sankcionisan. Takodje, strogo savetujemo da ne pokušavate da prilazite berzi tudjim ili nepostojeđim identitetima jer se svaka takva akcija smatra krivičnim delom i biće prosledjena nadležnim organima. Pored navedenih napomena, svima toplo preporučujemo da se pre registracije dobro upoznaju sa uslovima saradnje i poslovnim mogućnostima, odnosno funkcionisanjem tržista kako bi svoje poslovanje podigli na što viši nivo.

Projektni tim "BU"

Nazad